Donateurs

Aanmelding als sponsor of donateur

Kinderboerderij De Beekdalhoeve is geen commerciële instelling, maar streeft er naar bezoekers het zo goed mogelijk naar de zin te maken. Om dit mogelijk te maken is de steun van sponsors en donateurs onontbeerlijk! Zij ondersteunen De Beekdalhoeve met raad, daad en geld. Wilt u ook bijdragen aan onze kinderboerderij?

• Alle giften zijn van harte welkom op onze bankrekening, nummer 35.60.65.448 t.n.v. Kinderboerderij De Beekdalhoeve Assen.
• Al voor € 15,- per jaar bent u donateur. U krijgt daarvoor de nieuwsbrief toegestuurd met al het nieuws over de ontwikkelingen rond de kinderboerderij. En vanzelfsprekend een uitnodiging voor het donateursfeest. U krijgt ieder jaar een verzoek van onze penningmeester om uw bijdrage over te maken.
• Als sponsor/donateur van de Kinderboerderij mag u een vermelding op onze website van uw bijdrage, met logo en een link naar uw bedrijf of instelling. Uiteraard doen we dit discreet en altijd in overleg. Na uw aanmelding nemen wij contact met u op. Wilt u daarvoor ook uw telefoonnummer invullen?

Donateurs en sponsors kunnen gebruikmaken van onderstaand formulier.

  Naam *

  Bedrijfsnaam (indien van toepassing)

  Adres *

  Postcode en woonplaats *

  Telefoonnummer(s)

  E-mailadres *

  Ik meld mij aan als donateur.Ik meld mij aan als sponsor.
  Ruimte voor opmerkingen: