Activiteiten

Activiteiten de komende periode

We horen de mensen vaak zeggen: Heerlijk hier op de boerderij, fijn dat jullie open zijn in het weekend, wat leuk die activiteiten in de ballon en om de kinderboerderij heen. Vanaf 2016 zijn we in de weekenden zowel op zaterdag als op zondag geopend van half twee tot half vijf,  en dankzij de enthousiaste vrijwilligers lukt dat ook. We willen dat team natuurlijk graag op peil houden, dus:

Wie wil ons team weekend-vrijwilligers komen versterken? aanmelden als vrijwilliger Je bent heerlijk in de buitenlucht bezig, je ontmoet mensen en mag de dieren voeren! Kom gerust een keer langs om kennis te maken en te zien hoe leuk het is om te doen. Je bent van harte welkom!

Hoe gezellig het er aan toe kan gaan tijdens een activiteit in De Ballon zie je hier (klik op een foto voor een vergroting, blader door de foto’s met de pijltjestoetsen):


Openingstijden van de kinderboerderij in het weekend zijn van 13.30 uur tot 16.30 uur. De activiteiten duren van 13.30 uur tot ongeveer 16.00 uur. De activiteiten zijn gratis. We zien je graag op de kinderboerderij en in de Ballon te Marsdijk!