Wijkkrantbericht september 2017

Nieuws van de Kinderboerderij De Beekdalhoeve september 2017

Goed nieuws: afgelopen maand zijn alle landelijke maatregelen ingetrokken tegen de verspreiding van vogelgriep, zoals de ophok- en afschermplicht, Iedereen is natuurlijk weer van harte welkom.

Aan de oproep voor meer vrijwilligers is gehoor gegeven! Het team is aangevuld, heel mooi! Hiermee gaan we proberen om ook in het weekend op een zaterdag- of zondagmiddag de kinderboerderij open te stellen.

De vlindertuin ligt er prachtig bij. Er staan niet alleen allerlei planten, struiken en bomen die vlinders aantrekken, maar ook fruit wat in de zomer geplukt mag worden. Maar we hebben wel wat extra hulp nodig om dit zo te houden. Als de tuin regelmatig wordt bijgehouden, is het maar een kleine klus waar veel bezoekers van kunnen genieten! Heeft u groene vingers, en zou u willen helpen als vrijwilliger de vlindertuin te verzorgen, zie contactgegevens via de website.

Wist u dat:

In de ballonwoning naast de Kinderboerderij is het mogelijk om met max 40 personen een feestje te houden, een vergadering te organiseren of een workshop te geven. Vooral kinderfeestjes zijn erg geschikt omdat er ook de mogelijkheid is om de kinderboerderij erbij te betrekken.

Huren kan voor een aantrekkelijk tarief, voor meer info graag een mail sturen naar ballon@beekdalhoeve.nl

“Hoe groot ben ik op de Beekdalhoeve”. Onlangs heeft onze vrijwilliger Roelf een zgn. meetlat voor kinderen gemaakt. Het is een plank met de dieren erop waarop je kan zien bij welk beest je hoord qua lengte op de meetlat. De meetlat is door Roelf op een prachtige manier zelf beschilderd.

Wat een creatie, komt dat zien!

De dieren zien u graag weer eens langskomen, voel je welkom!

We zien je graag! Zie ook www.beekdalhoeve.nl of facebook kinderboerderijdebeekdalhoeve.

Namens de medewerkers en vrijwilligers van de Kinderboerderij de Beekdalhoeve, (dier)-vriendelijke groeten van Koen Vos