Wijkkrantbericht februari 2018

Nieuws van de Kinderboerderij De Beekdalhoeve februari 2018

Als het regent en het vriest, dan valt er toch sneeuw? – dacht ik als kind altijd, en ergens klinkt deze benadering nog steeds logisch. Maar dan hadden we toch veel vaker sneeuw kunnen hebben, niets is minder waar…

Met de afgelopen regenachtige periode hebben we niet het bekende winterweer waar ook de dieren qua vacht aan gewend zijn.

De Kinderboerderij en de dieren zijn er klaar voor, maar de echte kou is er nog niet geweest, wat zal ons februari brengen?

We zijn er voor u en jullie: bij de kinderboerderij zijn allerlei dieren te bekijken en / of te aaien. Doordeweeks zien de aardige mannen van Vanboeijen u graag, ze verzorgen alles om en rond de boerderij.

In het weekend proberen we met de inzet van vrijwilligers ook op zaterdag- of zondagmiddag open te zijn. We vinden het altijd leuk om bezoekers te ontvangen. Inspiratie gekregen? Even onthaasten en er een goed gevoel aan over houden is toch prachtig? Je kunt vrijblijvend aanmelden bij ons team vrijwilligers via de website.

Ook antwoord op de vragen zoals: “mogen we de dieren ook voeren?

En “neemt De Beekdalhoeve ook dieren op die mensen “over” hebben?” zijn terug te lezen op de website www.beekdalhoeve.nl.

Ook via Facebook zijn we te volgen.

 

Kom gerust langs om de dieren te zien, te aaien en te knuffelen.

Bezoek onze dieren zo vaak je wilt, en het is gratis toegang!

Voel je welkom op Kinderboerderij de Beekdalhoeve in Marsdijk!

Zie voor de openingstijden de houten publicatieborden vlakbij de kinderboerderij en de website.

Namens de medewerkers en vrijwilligers van de Kinderboerderij de Beekdalhoeve,

(dier)-vriendelijke groeten van Koen Vos